Straat- en Huisversierwedstrijd Aopelaand

Ook dit jaar organiseert C.V. “De Aopelaanders” weer haar traditionele Straat- en Huisversierwedstrijd. Deze unieke traditie zorgt voor een kleurrijke aankleding van ons Aopelaand tijdens carnaval. Daarbij zorgt deze versiering in de aanloop naar dit fantastische feest bij veel mensen voor een glimlach op hun gezicht zodra ze weer door ludiek aangeklede huizen en straten komen. Niet alleen voor de toeschouwers en passanten biedt dit veel plezier. Het is juist ook harstikke gezellig om met de buren te zorgen voor een leuk aangeklede straat, en een goede gelegenheid om weer eens bij te kletsen en zelfs plannen te maken om samen lekker carnaval te gaan vieren. Ga deze keer dus eens niet naar de buren voor een kopje suiker, maar om af te spreken hoe jullie de straat kunnen aankleden!
straathuis1
Als extra stimulans om hier mee aan de slag te gaan, worden door diverse betrokken ondernemers enkele prijzen ter beschikking gesteld voor de mooist versierde straten en huizen. Deze prijzen zullen worden uitgereikt tijdens het CarnavalsFest op carnavalsmaandag bij café Ut Krisje. Naast de gebruikelijke categorieën voor straten en huizen, willen wij dit jaar ook alle Gataopkes oproepen om thuis aan de slag te gaan en hun huis te versieren. De kinderen die hun huis het mooist versieren, mogen samen met Prins Carnaval, de hofdames, de nar en Pliesie pannenkoeken gaan eten.

Ga dus allemaal lekker aan de slag, en zorg uiterlijk donderdag voor carnaval dat alle versiering hangt, staat of ligt. Laat voor 28 februari ook even weten dat je meedoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en categorie (straat, huis of Gataop). Een deskundige jury komt dan een kijkje nemen en zal de winnaars van de verschillende categorieën bepalen. De winnaars worden bekend gemaakt op carnavalsmaandag om 15:30 in bij het CarnavalsFest bij Ut Krisje

Huis en Straatversierwedstrijd

 

Inmiddels  is het een jaarlijks terugkerend onderdeel van het carnaval in ’t Aopelaand: de Huis- en Straatversier Wedstrijd. Vele buurtgenoten steken de armen ineen om met hun straat of huis de titel te behalen. Dit alles onder het genot van een pilske of een bakje koffie, de gezelligheid en saamhorigheid staan immers centraal. Trommel de buren op en doe mee!

 

 

Lees meer...

Straat- en Huisversierwedstrijd

Traditiegetrouw vond tijdens de finale van de dweilmiddag, de uitreiking van de Straat- en Huis versierwedstrijd plaats. De jury, bestaande uit Kees Verkooijen en Marleen Vermeeren, is op carnavals zaterdag al druk in de weer geweest om alle huizen en straten te beoordelen. Omroep Brabant was erbij!

Lees meer...

Agenda

3 februari 

Open dag bouwgroepen

10 februari 14:00u

Reserveren Bonte Avond
15, 16, 17, 19, 20,21, 22, 23, 24 februari Bonte Avond

02-05 maart

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)