Straat- en Huisversierwedstrijd 2021

Zoals al bekend, gaat de optocht dit jaar helaas niet door. Maar samen kunnen we er alsnog voor zorgen dat er een carnavaleske sfeer in het dorp komt!

We nodigen jullie daarom allemaal uit om dit jaar actief deel te nemen aan de straat en/of huisversierwedstrijd, zodat jullie je creativiteit op deze manier aan het gehele dorp kunnen laten zien! Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het carnaval in het Aopelaand alsnog niet zomaar voorbij gaat!

Deze unieke traditie zorgt voor een kleurrijke aankleding van ons Aopelaand tijdens carnaval, en dat willen we zeker in deze tijd niet verloren laten gaan. De versiering zorgt in de aanloop en tijdens carnaval bij veel mensen voor een glimlach op hun gezicht zodra ze weer langs ludiek aangeklede huizen en straten komen.

In de volgende categorieën worden prijzen uitgereikt:

  • Straatversierwedstrijd; LET OP! Houdt hierbij altijd rekening met de dan geldende regels van het RIVM en wees juist creatief door bv. samen met een groep een “straat” verdeeld over het dorp te maken. En stem natuurlijk alles online af.
  • Huisversierwedstrijd; maar zorg natuurlijk dat je eigen huis het állermooiste is.
  • Gataopkes huiswedstrijd; ook de kinderen worden opgeroepen om thuis aan de slag te gaan en hun huis te versieren. De kinderen die hun huis het mooist versieren, mogen samen met Prins Carnaval, de hofdames, de nar en pliesie pannenkoeken gaan eten.

Dus ga thuis lekker aan de slag en houd altijd rekening met de geldende RIVM regels.

Zorg dat uiterlijk de donderdag vóór carnaval (11 februari) alle versiering hangt, staat of ligt. Laat vóór 1 februari ook even weten dat je meedoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en categorie (straat, huis of gataop).

Een deskundige jury komt dan een kijkje nemen en zal de winnaars van de verschillende categorieën bepalen.

De winnaars worden in in iedergeval bekend gemaakt met carnaval op social media. De verdere invulling hiervan zal later volgen en afhankelijk zijn van de dan geldende maatregelen

 Wanneer je je huis al aan het versieren bent voor carnaval, kan de enige echte Aopelaanders vlag écht niet ontbreken. Bestel hem snel! Voor maar 15 euro via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SHV20SHV20 1

“Ziedut zitte?!”

Agenda

 13 November 2021 Elfde van de Elfde 

8 januari 2022

Prins Geburenbal

9 t/m 20
februari 2021
Bonte Avonden

25 februari t/m 1 
maart 2022

Carnaval