Geen Bonte Avond in 2021.... of toch.....???

Dé opwarmer voor het aanstormende carnaval. Het Aopelaand weet al 4 decennia lang massaal de  weg naar de Koutershof te vinden.

Met een biertje of wijntje in de hand genieten van een wervelend programma, waar zowel de landelijke als plaatselijke coryfeeën flink op de hak worden genomen. Men is het al jaren zo gewend.

Helaas kan het dit jaar om welbekende reden niet doorgaan.
Geen podium, geen gordijn dat zich opent, geen spotlights, geen applaus.
Het zal stil blijven in zaal 1 van de Koutershof. Juist nú, de 40ste verjaardag van de Bonte Avond, een hard gelag voor de complete Bonte Avond werkgroep en uiteraard voor u, ons trouwe publiek.

Maar de Bonte Avond zou de Bonte Avond niet zijn, als er niet een creatieve oplossing gezocht zou worden om u tóch te laten genieten van deze onmisbare halte in de wintermaanden.

40 jaar Bonte Avond, dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Vandaar dat de afgelopen maanden hard gewerkt is door een groot gedeelte van de Bonte Avond werkgroep om een geweldige compilatie van deze 40 jaar samen te stellen. Hierbij mogen de namen van Barry de Vooght en Anko Gils niet ongenoemd blijven. Zij hebben er uren werk in zitten om alle leukste liedjes, sketches en topfragmenten door de jaren heen aan elkaar te rijgen tot een mooi geheel.

Hier kunt u als kijker op 2 avonden van gaan genieten. En deze keer hoeft u eens niet te bellen om plekken te reserveren. Om u toch het Bonte Avond gevoel te laten beleven wordt er op onderstaande avonden een gratis link beschikbaar gesteld om deze filmcompilatie te bekijken. Het streamen van deze 2 unieke compilaties is mogelijk op de volgende avonden:

Houd de website van CV De Aopelaanders en hun facebookpagina in de gaten voor nadere informatie betreffende de compilaties.

Hopelijk mogen wij u volgend jaar weer live begroeten tijdens de 41ste Bonte Avond! Blijf gezond en let een beetje op elkaar!!

 

BA001011 BA00104 BA00106 

BA80901BA80902BA809031999 Francien Braspenning 9

Agenda

   

9 januari 2021

Prins Geburenbal

5 en 6
februari 2021
Bonte Avonden

13 t/m 16 
februari 20201

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)