14e Dweilmiddag in 't Aopelaand

Traditiegetrouw zal ook dit jaar op maandag met carnaval de dweilmiddag georganiseerd worden. Deze middag wordt voor de 14e keer georganiseerd, en staat wederom garant voor een gezellige middag voor jong en oud! De aftrap van de middag zal weer zijn bij Het Kaffee, waar we verzamelen om 12:00 uur.

Ook dit jaar zullen de teams weer worden verdeeld in groepen, die onder begeleiding van leden van de Raad van Elf de strijd met elkaar zullen aan gaan. De strijd zal weer dweilend door ‘t Aopelaand gaan. In de diverse horeca gelegenheden zal er binnen de poule gestreden worden om groepswinnaar te worden. De winnaars van de groep zullen aan het einde van de middag het zinderende finale spel spelen om tot de uiteindelijke winnaar van de middag te komen.

Het finale spel zal plaatsvinden in de Harmoniezaal. Hier zal een hevige strijd losbarsten tussen de groepswinnaars. De overige teams zullen hun groepswinnaar natuurlijk uitbundig aanmoedigen. Zodat er een gezonde strijd zal ontstaan. Welk team zal dit jaar de winnaar van de dweilmiddag worden? Je kunt je opgeven met teams van 4 tot 6 personen. Dus vorm samen met je vrienden, familie, bouwmaten of buren een team en geef je snel op!

Deze middag is er ook aan de kleine Aopen gedacht. In de diverse cafe’s staan ook kinderspellen klaar zodat de allerkleinste ook een leuke middag hebben. De kleintjes krijgen allemaal hun eigen score kaart de winnaar van de kleintjes zal ook worden bekend gemaakt in de harmoniezaal.

Aansluitend is in de harmoniezaal ook de prijsuitreiking van de straat-huis versierwedstrijd, iedereen die deelneemt is ook van harte welkom op carnavalsmaandagmiddag in de Harmoniezaal.

Opgeven voor de dweilmiddag kan met een team van 4 tot 6 personen bij:

Bart Haast
Het Steke 12
Tel: 06-20618733
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)