Elfde van dun Elfde 2012

 

Ook dit jaar zal het carnavalsseizoen weer geopend worden met de viering van de Elfde van dun Elfde, dat plaats zal vinden op zaterdag 10 november. Dit jaar staat er deze avond van alles te gebeuren. De avond zal vooral in het teken staan van de prins, wie o wie zou het dit jaar toch zijn? Omstreeks Elf over elf zal hij tevoorschijn komen en zal hij een heel jaar kunnen regeren over het Aopelaand.

 

 

Maar voorafgaand zal er weer gestreden worden om het beste carnavalslied 2013. Wie wordt de opvolger van de Lilluke mannen? Het beloofd een leuke en gezellige avond te worden, met een gezonde strijdlust.

Op zaterdag 10 november zullen de deuren van de Harmoniezaal vanaf 19.00 uur worden geopend. Voor 19.30 uur dienen de deelnemers zich te melden bij de organisatie, waarbij via loting de volgorde zal worden bepaald. Om 19.45 uur zal worden gestart met de eerste deelnemer.

 

Deelnemers kunnen zich vanaf heden aanmelden bij Bart Haast. Bij het aanmelden dient u gebruik te maken van dit inschrijfformulier, wat te downloaden is onder deze link. Daarbij dient u op de hoogte te zijn van het reglement.

Deelnemers dienen zich uiterlijk 4 dagen voor de Elfde van dun Elfde viering aan te melden voor de verkiezing. Inschrijven kan schriftelijk of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bij of na aanmelding dient de tekst van het lied te worden aangeleverd via e-mail. Als het liedje wordt begeleid door muziek via een CD dan deze graag op zaterdag avond zelf meebrengen en voor de loting afgeven bij de organisatie.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met Bart haast via telefoonnummer 076-5962860 of 06-20618733.

 

 

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)