We staon veuraon meej oos 55-jarig bestaon!

 

Aanstaande zaterdag 10 november is het zover, dan vindt in de Harmoniezaal de jaarlijkse Elfde van dun Elfde viering plaats. Op deze avond zullen 10 deelnemers strijden om het beste carnavalslied van het aopelaands carnaval 2013. Wie zal dit jaar veuraon staon met het winnende carnavalslied tijdens carnaval dit jaar? De zaal zal geopend zijn vanaf 19:00u, de deelnemers worden op tijd verwacht zodat zij kunnen loten voor de volgorde van de optredens. Het liedjesfestijn zal beginnen om 20:00u.

 

 

De avond zal bol staan van de gezelligheid. Er heerst natuurlijk ook nog de vraag: wie wordt de nieuwe Prins van 't Aopelaand?! Rond de klok van elf over elf zal dit bekend worden gemaakt. De prins zal bekend worden gemaakt op bekende wijze, hij zal in zijn stoel naar binnen worden gedragen door zijn Raad. Ook zal bekend worden wie de hofdames en nar zullen zijn aan de zijde van de nieuwe Prins. Kortom dit zal een spannend moment worden op de avond. Rond 24:00u zal de Prins bekend maken wie de winnaar wordt van het beste carnavalslied 2013. CV 'de Aopelaanders’ nodigt iedereen in ‘t Aopelaand uit om te komen genieten van een gezellige avond.

Ook willen we alle Aopelaanders, die in het bezit zijn van een vlag van ‘t Aopelaand, vragen deze uit te hangen vanaf vrijdag 09 november tot en met zondag 11 november.

 

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)