Aanmelden wagens Grote Optocht

Dun Elfde van dun Elfde is alweer een tijdje achter de rug, en over 2 maanden begint het alweer: carnaval 2013! Veel groepen en bouwers zijn al druk bezig met hun voorbereidingen voor de Grote Optocht. Dit jaar is er een kleine verandering voor de bouwers van de grote wagens.

 

Vanaf dit jaar heeft CV 'de Aopelaanders' een nieuwe commissie in het leven geroepen, de Technische Advies Commissie. Deze commissie is opgesteld om de bouwers te bezoeken en de constructie te bekijken en te adviseren waar nodig, en bestaat uit mensen die in het dagelijks leven te maken hebben met het ontwerpen van constructies. Daarnaast adviseert deze commissie het bestuur van CV 'de Aopelaanders', in het geval er gebouwd wordt in strijd met het optocht reglement. Dit reglement is hier te downloaden, het aanvullend optocht reglement is hier te vinden.

Bouwclubs dienen zich ruim voor carnaval aan te melden bij de secretaris via deze link, zodat de constructies ruim voor carnaval beoordeeld kunnen worden. Er kan ook ingeschreven worden voor de Grote Optocht via het secretariaat door het inschrijfformulier te downloaden en op te sturen, dat is hier te downloaden.

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)