CV Konstaant Aandurs wint Beste West-Brabantse carnavalslied!

 

Na eerst in november het liedjesfestijn in het Aopelaand te hebben gewonnen, was het afgelopen weekend zover dat CV Konstaant Aandurs mocht aantreden voor het beste West-Brabantse Carnavalslied in het Tapperijke te Hoeven. Op zondagmiddag 16 december vertrok er dan ook een overvolle bus met CV Konstaant Aandurs en fans waaronder de leden van CV de Aopelaanders, onder aanvoering van onze eigen prins Dominicus dun eerste en zijn gevolg.

 

Aangekomen in het Peejenland, bleek dat CV Konstaant Aandurs de strijdt moesten aangaan met vele andere nummers uit de regio. De middag begon nog wel rustig maar bij het nummer ‘Gij wil veuraon staon’ van CV Konstaant Aandurs, begon de zaal onder aanvoering van de Aopelaanders toch echt goed los te komen. En het duurde ook niet lang voordat heel de zaal in polonaise was.

Met het verdelen van de prijzen bleek al snel dat de Jury unaniem achter het oranje van CV Konstaant Aandurs stond, ze gingen daarom dus ook aan de haal met de 1ste prijs als Beste West-Brabantse Carnavalslied 2013. Het nummer is hier te downloaden op onze site.

Verder willen we iedereen uitnodigen op onze volgende activiteit in het Aopelaand. Op Zondag 13 januari is het namelijk weer open dag van de verschillende bouwploegen in het Aopelaand, houd deze website in de gaten voor meer informatie!

 

 

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)