Cadeau voor de allerkleinste aopkes

Met carnaval kan je nooit vroeg beginnen volgens CV ‘de Aopelaanders’. Met dat idee is in 2010 het scholenproject gestart voor de groepen 6 van de Bavoschool, maar vanaf 1 januari 2013 gaan we de aller jongste aopkes van het Aopelaand betrekken bij dit geweldige leutfestijn.


 

Alle pasgeborenen zullen vanaf deze datum een presentje ontvangen van CV ‘de Aopelaanders’, het pasgeborenen cadeau. Bent u pas trotse ouders geworden, of kent u iemand, dan is het mogelijk om op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam en adres. Een presentje zal vervolgens toegestuurd worden.

Het eerste presentje is uitgereikt aan Lotte Huijbrechts, dochter van Erwin en Jolanda, door Prins Dominicus I met zijn D-team. Onder het genot van beschuit en muisjes werd het presentje door de Prins, zijn hofdames en de nar overhandigd. Met dit presentje zullen de allerkleinste geen kou krijgen tijdens het kijken van de optochten in ’t Aopelaand!

 

 

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)