Inschrijven Elfde van dun Elfde

Op zaterdag 8 november a.s. is het weer zover. Het carnavalsseizoen in het Aopelaand wordt weer geopend met de traditionele “Elfde van dun Elfde”-viering in de Harmoniezaal. De zaal gaat open om 19.00 uur.

Eén van de hoogtepunten van deze avond is het liedjesfestival. CV “De Aopelaanders” is erg benieuwd wie er dit jaar weer allemaal op het podium gaan verschijnen om mee te dingen naar de titel “Winnaar Carnavalslied 2015”.

Wie wordt de opvolger van Tosyjobenito? Misschien zijn ze het zelf wel. Of gaat één van de bouwclubs met de titel aan de haal? En mogen we dit jaar dan eindelijk eens Teut Zat op het podium begroeten? Of zien we weer oude bekende terug zoals Johan en Janneke, Jopwie, de Dafkes wellicht?

En welk nieuw talent mogen we dit jaar begroeten? Kortom blijf niet stil zitten en ga aan de slag om het carnavalsseizoen knallend te openen met je eigen liedje.
Want WE HEMME NIKS TE VERBLOEME!

Opgeven kan middels het invullen van het inschrijfformulier dat op deze pagina beschikbaar is.
De gegevens kunnen verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ingeleverd worden bij Jeroen van Overveld, Oekelsestraat 19 (tel. 06-52695275).

Opgave is mogelijk t/m zaterdag 1 november. 

JIJ DOET TOCH OOK MEE?!

Download hier het inschrijfformulier 
pdf button

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)