Prins Dominicus I

dominicus

Wat ben ik bijzonder trots om nog een jaar de scepter te mogen zwaaien over ons prachtige Aopelaand. Maar uiteraard kan ik dat niet alleen, dat doe ik samen met mijn inmiddels bekende D-team bestaande uit mijn Pliesie Jurgen, narreke Paul en mijn hofdames Maaike en Debbie. Daarnaast zijn natuurlijk mijn Raad van Elf en het bestuur van CV de Aopelaanders hele belangrijke peilers voor het organiseren en faciliteren van het hele carnavalsgebeuren in ons prachtige dorp. Dit jaar hebben we weer twee nieuwe raadsleden mogen verwelkomen in ons midden, Arno en Maikel heel veel succes en natuurlijk veul leut toegewenst de komende jaren. Daarnaast hebben er wat interne verschuivingen plaats gevonden binnen de Raad en het Bestuur en hebben we afscheid genomen van ons kersverse nieuwe erelid Bart Haast. Bartje, hartelijk dank voor jouw inzet de afgelopen jaren en heel veul plezier meej carnaval. Carnaval kan ook niet zonder gezellige muziek en wij dus ook niet zonder onze fantastische hofkapel d'Aops!
Maar carnaval kan natuurlijk niet zonder jullie allemaal, de carnavalsvierders in ons dorp. De bouwers van onze prachtige grote wagens, alle overige (groepen en individuen) deelnemers in de optocht. Ik zou het bijzonder leutig vinden als we dit jaar nog wat meer deelnemers mogen verwelkomen, dus daag elkaar uit en doe gezellig allemaal mee.
In dit verhaal mag ik natuurlijk zeker niet onze GatAopkes vergeten, want zij zijn de toekomst voor ons carnaval, een traditie die nooit verloren mag gaan. GatAopkes, doe gezellig allemaal mee met de kinderoptocht en laot oe eige zien meej de carnaval want ook jullie hemme niks te verbloemen.

Ik heb er weer heel veul zin in en kan bijna niet wachten tot februari!!

Alaaf,

Prins Dominicus I

 

 

Agenda

   

2 februari 2020

Reserveren Bonte Avonden
7,8,9,11,12,13,
14,15,16
februari 2020
Bonte Avonden

22 t/m 25
februari 2020 

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)