Oud prins Peter II overleden

Op 3 Maart jl. bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat onze oud prins Peter II, Peter van Bedaf onverwacht is overleden. Woorden schieten tekort voor het verlies van deze geweldenaar.

Peter was onze prins van 2006 tot en met 2009 en deed dit, om in zijn eigen woorden te spreken: GE-WEL-DIG! Binnen en buiten de vereniging was Peter dan ook enorm geliefd en betrokken bij alles wat gebeurde.

Voordat Peter prins werd, was hij in 2004 al verkozen tot erelid voor alle verdiensten gedurende 25 jaar als lid van de vereniging, waaronder 10 jaar bestuurlid. Voor hele generaties Aopkes is Peter samen met Hans een begrip in het Aopelaand door de vele activiteiten die ze ontplooien.

Maar naast zijn directe activiteiten met steek op kennen we hem natuurlijk ook allemaal van zijn vele rollen op het toneel bij de Bonte avonden, waar hij dit jaar na 35 jaar afscheid nam voor zijn nieuwe rol in de Koutershof.

Het is ongekend wat Peter heeft betekend voor onze vereniging en de carnaval als totaal. Maar ook bij VVR en bij de Fancy Fair was Peter actief en zo ontving hij op 26 April 2013 zeer verdiend een lintje en werd Lid in de Orde van Oranje Nassau. In samenwerking met VVR is er ook een condoleanceregister geopend: http://www.condoleance.nl/16395

Ongeloof heerst, nu we hem verliezen zo kort na carnaval. Als sociaal dier en een geweldige leider in ons Aopelaand kennen we Peter en zullen we hem ook altijd zo herinneren.

We wensen het gezin van Peter, alle familieleden, de grote groep vrienden van Peter allemaal ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Agenda

3 februari 

Open dag bouwgroepen

10 februari 14:00u

Reserveren Bonte Avond
15, 16, 17, 19, 20,21, 22, 23, 24 februari Bonte Avond

02-05 maart

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)