Terugblik Carnaval 2017

Beste Aopkes en Aopelaanders,

Op slechts nog enkele plaatsen zien we nog wat confetti-resten, de bouwschuren zijn leeg, een aantal kinderen hebben pannenkoeken mogen eten, buiten is het al iets warmer en zelfs Half-Vasten is al voorbij…… kortom Carnaval 2017 is officieel geschiedenis. Maar opnieuw wel één die in de boeken mag! Samen met hofdames Anne-Lotte en Romie, pliesie Jurgen, Job onze nar en de complete Raad van Elf met bestuur hebben we genoten van een mooi aantal feestweken, van alle Bonte Avonden tot en met Carnaval.

Dit hebben we samen met álle Aopelaanders gedaan, jullie van jong tot oud, iedereen was er: Op de openingsmiddag voor de kinderen, in de kerk tijdens de carnavalsmis, tijdens de diverse kinderbals en buurtfeesten, met de optochten, op de Boerenbruiloft, in de Rijserf en het Ton-praoten, en natuurlijk in en rondom onze kroegen. Het was schitterend om hierin als Prins voorop te gaan, (on)werkelijk grandioos!

Het Aopelaand heeft zich wederom met trots van zijn sterkste carnavals-kant laten zien, unieke saamhorigheid met een lach en een traan. Het was een editie van uitersten, welke we ons nog lang zullen herinneren.

De sleutel en scepter zijn ingeleverd; Namens de gehele CV wil ik iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet, op welke manier of waar dan ook, en voor het plezier en gezelligheid wat dit heeft opgeleverd.

Nog ruim een half jaar, dan pakken we nog ’s uit…..nogmaals bedankt!

Groetjes, Peter van den Bemd

 

Agenda

3 februari 

Open dag bouwgroepen

10 februari 14:00u

Reserveren Bonte Avond
15, 16, 17, 19, 20,21, 22, 23, 24 februari Bonte Avond

02-05 maart

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)