CV Korschot wint liedjesfestijn Elfde van dun Elfde

Afgelopen zaterdag 11 november, op den Elfde van dun Elfde, vond het Elfde van dun Elfde bal plaats van CV ‘de Aopelaanders’ met het motto ‘We pakke noggus uit!’. En uitgepakt werd er, 8 deelnemers streden om de titel 'Carnavalsied 2018'. Om elf over 11 werd Prins Petrus dun Eerste gepresenteerd als prins van 't Aopelaand, hij mag beginnen aan zijn tweede regeerperiode. Later op de avond nam CV Korschot de bokaal in ontvangst voor winnend carnavalsied 2018!

 

 

 

De avond werd om half 9 afgetrapt door CV Konstaant Aandurs. Daarna passeerde veel bekende deelnemers zoals Nie te degeluk, CV Worstenbrood, CV de Dwarsliggers, Twee Veuraf, Uut2, 't Aopelaands Genotschap en CV Korschot. Rond half elf hadden alle deelnemers hun liedje ten gehore gebracht en kon de jury in beraad.

De zaal ging zich ondertussen opmaken voor een speciaal moment deze avond, de presentatie van de nieuwe hofkapel AopnormAol. Deze hofkapel is dit jaar opgericht en beleefde hun eerste officiele optreden. De sfeer zat er vanaf de eerste noten gelijk goed in!

Na de feestelijke presentatie van AopnormAol werd de bekende stoel op het podium gedragen, waaruit voor het tweede jaar op rij Prins Petrus dun Eerste te voorschijn kwam. Opnieuw wordt hij bijgestaan door hofdames Romie en Anne-Lotte, Nar Job en Plisie Jurgen en natuurlijk zijn Raad van 11!

De jury had een zware taak in het verkiezen van een winnaar van het liedjesfestijn. Als top 3 werd bekend gemaakt Uut2, Twee Veuraf en CV Korschot. De afweging werd gemaakt tussen een traditioneel carnavalsnummer van Twee Veuraf en moderne uitvoering van CV Korschot. De stevige klanken van CV Korschot werd als winnaar uitgeroepen van het liedjesfestijn 2018!

 Het winnend lied is hieronder te bekijken. 

Agenda

3 februari 

Open dag bouwgroepen

10 februari 14:00u

Reserveren Bonte Avond
15, 16, 17, 19, 20,21, 22, 23, 24 februari Bonte Avond

02-05 maart

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)