CARNAVAL 2020-2021

Terwijl de voorbereidingen voor een normaal carnavalsjaar inmiddels zouden gaan beginnen, houden we nu natuurlijk de ontwikkelingen mbt Covid19 goed in de gaten. Als CV de Aopelaanders willen we een mooi carnaval voor het Aopelaand organiseren, maar dit moet wel op de goede, veilige en leutige manier kunnen gebeuren.

Daarnaast is er nog veel onduidelijkheid omtrent de wet en regelgeving omtrent Covid19 na september. Hiermee realiseren wij ons ook dat wij niet weten welke maatregelen, wanneer in het seizoen (november t/m februari) van toepassing zijn en welke effecten dit heeft op de activiteiten.

Komende periode gaan we wel gebruiken om in overleg te gaan met de diverse betrokken instanties om te kijken wat er mogelijk is binnen de (dan bekende) regelgeving. Zodra hier ook meer duidelijkheid over is zullen we u zo snel mogelijk hier over informeren. Mocht u op voorhand toch al vragen, of ideeën hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met carnavaleske groet

CV de Aopelaanders

 

"Ziedut Zitte!"

 

Agenda

   

9 januari 2021

Prins Geburenbal

5 en 6
februari 2021
Bonte Avonden

13 t/m 16 
februari 20201

Carnaval 

Verkoopaktie

jubileumboek-55jr-verkoop

" Een prachtig, meer dan 100 pagina's tellend uniek boek over 55 jaar Carnaval in Rijsbergen en CV de Aopelaanders."

Bestel hier!


(Ook verkrijgbaar bij S-Computers!)